Laadukkaat ja monipuoliset suutaripalvelut hansasillalla Itäkeskuksessa – Vanhasta uudenveroista!

Yhteystiedot ja sijainti

Österin Kenkä ja Lukko Oy on tehokkaan ja ystävällisen palvelun suutariliike Hansasillalla Helsingin Itäkeskuksessa. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset suutaripalvelut korkolappujen ja pohjien vaihdosta erilaisiin venytyksiin sekä paikkauksiin, vaihdamme myös vetoketjut saappaisiin sekä nahkatakkeihin. Meillä onnistuu myös lukuisten erilaisten avainten teetätys pikaisellakin aikataululla! Österin Kenkä ja Lukko Oy palvelee ilolla ja ammattitaidolla, kun tarvitset osaavaa suutaria ja laadukkaita suutaripalveluita Helsingissä.

Kattavat suutaripalvelut alan ammattilaiselta

Irtosiko korko kengästä? Hajosiko vetoketju? Tarvitsevatko lempikenkäsi tai luottokäsilaukkusi korjausta tai ompelua? Österin Kenkä ja Lukko Oy on osaava ja ammattitaitoinen suutari Helsingin Itäkeskuksessa, tervetuloa! 


Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset suutaripalvelut vuosien tuomalla kokemuksella. Laadukasta tuotetta ei kannata heittää pois jos sen voi vielä korjata. Monessa tapauksessa hyvin palvelleesta tuotteesta saadaan täysin uudenveroinen osaavan suutarin käsissä. Esimerkiksi laadukkaat ja hyvin istuvat kengät ovat usein vain uutta pohjaa vailla. Ja suosikkinahkatakki pitää jälleen tuulta, kun rikkoutunut vetoketju vaihdetaan uuteen. Ompelemme ja paikkaamme myös erilaiset repeämät ja reiät, teemme venytykset ja hoidamme nahkatuotteet kuntoon erilaisin hoitoainein. Voit tuoda meille myös luistimet sekä keittiösi uutta terää kaipaavat tuotteet teroitukseen.

Suutaripalvelut

  • Korkolaput ja puolipohjat
  • Liukuesteet kenkiin
  • Vetoketjut saappaisiin, nahkatakkeihin ja käsilaukkuihin
  • Erilaiset ompelut, paikkaukset ja liimaukset
  • Kenkien venytykset
  • Teroituspalvelut (luistimet, veitset, sakset yms.)
Katso hinnasto

Monipuolista ja ammattitaitoista osaamista

Myymälästämme löydät kattavan valikoiman erilaisia kenkien hoitoon liittyviä tuotteita (hoitoaineet, liukuesteet, kengännauhat ja pohjalliset) sekä muun muassa vöitä ja laukkuja. Kauttamme saat myös postilaatikoiden kilvet, toimistokilvet, messinkilaatat sekä lemmikki- ja lahjalaatat kaiverruksineen. Soita meille ja kysy lisää laajasta palveluvalikoimastamme tai tule käymään liikkeessämme, autamme mielellämme!

Tutustu myös avain- ja lukkopalveluihimme

Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme laadukkaat ja monipuoliset suutaripalvelut aitoa käsityötaitoa kunnioittaen. Österin Kenkä ja Lukko Oy – osaava ja palveleva suutari Hansasillalla Helsingin Itäkeskuksessa!